Bouwen

Bouwen met vertrouwen

Wij weten als geen ander dat het (ver)bouwen van een droomhuis draait om kennis, ervaring, vakmanschap en samenwerking. Of u nu wilt verbouwen, renoveren, verduurzamen of een compleet nieuwe woning wilt realiseren: met veel plezier zoeken we samen met u naar de beste oplossing, passend bij uw (ver)bouwwensen. Daar kunt u op vertrouwen!

Onze bouwaanpak

Van kennismaking tot oplevering

Wij werken volgens een bewezen solide aanpak, waarbij we u van de start tot en met de oplevering op deskundige wijze begeleiden.

Kennismaking

De (ver)bouw van uw droomhuis start met een uitgebreide kennismaking. Hiervoor nemen we alle tijd. Een goed gevoel en vertrouwen zijn immers de basis voor een prettige samenwerking. Tijdens een persoonlijk en eerlijk gesprek bespreken we uw (ver)bouwwensen, verwachtingen en budget. We denken graag met u mee. Zo adviseren we u met plezier over manieren om uw woning zo duurzaam mogelijk te maken, met bijvoorbeeld het plaatsen van een warmtepomp en zonnepanelen. Wellicht hebt u al een ontwerp laten maken door een architect. Is dit niet het geval, dan verwijzen we u desgewenst door naar een architect met wie wij goede ervaringen hebben.

Plan op maat

Na de kennismaking vertalen we de besproken uitgangspunten in een plan op maat. Ook stellen wij een heldere offerte op. Het plan inclusief de offerte lichten we toe tijdens een persoonlijk gesprek. Na overeenstemming spreken we een planning af voor het (ver)bouwtraject.

Voorbereiding

Tijdens deze fase gaan we aan de slag met de voorbereiding, zodat de werkzaamheden tijdens de bouw soepel verlopen. Denk aan de inkoop van het materiaal, het samenstellen van het bouwteam en overleg met onderaannemers, de gemeente en uiteraard u als opdrachtgever.

Bouwwerkzaamheden

Het is zover: de start van de bouw! Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze ervaren en betrouwbare vakmannen. Wij monitoren de bouw constant en houden u op de hoogte van de voortgang. Hebt u tussendoor vragen? Wij staan altijd voor u klaar met een vakkundig antwoord.

Blijven meedenken

Het kan natuurlijk dat u tijdens de bouw aanvullende wensen krijgt of aanpassingen wilt doorvoeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast houden wij u op de hoogte van eventueel meerwerk en bijkomende kosten, zodat u achteraf nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Oplevering

Het moment waar we samen naartoe hebben geleefd: de oplevering van de bouw. We lopen gezamenlijk alles na tot we er zeker van zijn dat u tevreden bent. Ook na de oplevering staan we voor u klaar met advies en een snelle service!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van (ver)bouwen? Neem gerust contact met ons op.