Over Aannemersbedrijf Gebr. Peeters

Specialist in hoogwaardig bouwen

Al meer dan tachtig jaar staat Aannemersbedrijf Gebr. Peeters synoniem voor het op vakkundige wijze (ver)bouwen van woningen. Wij zijn een bloeiend en kleinschalig familiebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardig bouwen. Onze jarenlange expertise en veelzijdige en gedegen manier van werken stellen ons in staat om elk bouwproject te vertalen in een passend eindresultaat: van nieuwbouw, verbouw tot renovatie. Daarnaast hebben we een eigen werkplaats waar we zelf houten kozijnen, ramen en deuren op maat maken.

Historie in een notendop

Vakmanschap sinds 1940

Aannemersbedrijf Gebr. Peeters is een familiebedrijf pur sang: ons vakmanschap gaat tot drie generaties terug. Je zou dus kunnen zeggen dat bouwen in ons DNA verankerd zit. Ons verhaal begint in 1940 in het Brabantse Steensel met de start van een bouwbedrijf, dat toen nog een andere naam en vorm had. Jaren later, wanneer vier zoons in de voetsporen van hun vader treden, wordt het bedrijf overgedragen op de tweede generatie. Onder hun bezielende leiding groeit de onderneming verder uit tot een volwaardig aannemersbedrijf en een begrip in gemeente Eersel en omgeving. Sinds 2022 wordt Aannemersbedrijf Gebr. Peeters voortgezet door de derde generatie van de familie.

Onze waarden

Helder, deskundig en betrokken

Aannemersbedrijf Gebr. Peeters staat voor een heldere, deskundige en betrokken manier van werken. Denk: korte lijntjes, persoonlijk klantcontact en een transparant bouwproces. Onze jarenlange ervaring combineren we met uitgebreide kennis van eigentijds bouwen en een flinke dosis Brabantse nuchterheid. Daarbij vinden we het belangrijk om echt naar u te luisteren en mee te (blijven) denken in elke situatie. Met deze aanpak hebben we inmiddels veel mooie projecten mogen realiseren, die hier te bewonderen zijn.

Team

Op ons kunt u bouwen

Wij hebben een hecht team van ervaren, gedreven en goed op elkaar ingespeelde vakspecialisten. Ons motto is simpel: we gaan altijd voor het beste resultaat en doen wat we beloven. Op ons kunt u bouwen! Daarnaast werken wij samen met vakkundige en betrouwbare onderaannemers om uw woondroom tot in de details te realiseren.

Wilt u meer weten over Aannemersbedrijf Gebr. Peeters? Neem gerust contact met ons op.