Machinale houtbewerking

Modern vakmanschap

Bij Aannemersbedrijf Gebr. Peeters hebben we vakwerk en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We maken al jaren zelf houten kozijnen, ramen en deuren op maat. Dit doen we in onze werkplaats in Steensel, waar we een eigen machinepark hebben ingericht voor machinale houtbewerking. Onze passie voor ambacht smelt hier moeiteloos samen met de meest geavanceerde technieken in een stukje modern vakmanschap.

Mogelijkheden

Houtbewerking in elke stijl

De mogelijkheden voor machinale houtbewerking zijn zeer uiteenlopend. Denk aan draairamen, vouwwanden, plinten, schuifpuien, garagedeuren en alle soorten binnen – en buitendeuren. Naast ‘standaard’ uitvoeringen zijn we gespecialiseerd in het (na)maken van bijzondere elementen, zoals historische kozijnen of ramen met een afwijkende vorm. We zijn thuis in elke bouwstijl: van klassiek, landelijk, industrieel tot modern en kunnen zo voor elk bouwproject een passende oplossing bieden.

Proces

Maatwerk tot in de finesse

Elk element dat we maken is maatwerk. We verzorgen zelf het inmeten op locatie, zodat we altijd de juiste maatvoering hebben. Om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen werken we bovendien enkel met de beste materialen. Vervolgens worden onze producten met zorg en vakmanschap vervaardigd en indien gewenst op de juiste plek gemonteerd en afgewerkt. Tijdens het traject zien we toe op een gestroomlijnd proces en bewaken we de kwaliteit door alle realisaties uitvoering te controleren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van machinale houtbewerking? Neem gerust contact met ons op.